#par-421

Over ons

Wij zijn een Nederlands wereldwijd opererende organisatie met 35 jaar ervaring als internationale dienstverlener in incasso activiteiten, exploitatie van onroerend goed, assurantie bemiddeling en juridisch advies. Wij hechten waarde aan open communicatie met onze opdrachtgevers en stakeholders. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en betrokken medewerkers. Wij denken en handelen met verantwoordelijkheid en met oog voor de lange termijn. 

In 1983 stichtte Eef Hoos, een voormalige directeur, het bedrijf "Toetanchamon C.V.".
Sinds de oprichting in 1983 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse incassobranche. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Mede door de snelle uitbreiding buiten Nederland behoort Toetanchamon inmiddels tot de top 10 van incassobureaus in Europa.


Na het overlijden van Eef Hoos nam Evgeny Gur het bedrijf over. Sinds 2018 is het bedrijfsmanagement in handen van Evgeny Gur.  Toetanchamon is daarmee een van de oudste en waarschijnlijk ook meest gerenommeerde bedrijven in Nederland in zijn soort.

#par-426
#par-471