#par-421

Privé detective & Recherche onderzoek

Op zoek naar een Privé Detective?

Het vertrouwen in de politie is al voor een lange tijd erg laag in Nederland. Dit komt met name door het feit dat mensen het gevoel hebben dat er niets gedaan wordt. Dit beeld blijkt vaak wel te kloppen, er zijn namelijk een hele hoop cold cases die blijven liggen. Gelukkig is er een alternatief om een mogelijke cold case toch nog aan het licht te brengen. Dit is door gebruik te maken van eenPrivé Detective. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al deze werkzaamheden en diensten. Als detectivebureau weten wij als geen ander wat er nodig is om een bepaalde zaak alsnog op te helderen. Hieronder laten wij je meer zien over de diensten die je bij ons als recherchebureau kunt verwachten. Zo weet je na het lezen precies waarom het inschakelen van een privé detective zo’n verstandige keuze is.

Een professioneel recherchebureau voor alle mogelijke cases

Wellicht heb je het al gezien bij ons op de site, wij van Toetanchamon zijn al voor een lange tijd actief als recherchebureau in Nederland. Als detectivebureau weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het uitvoeren van de juiste recherche en onderzoeksdiensten. Je kunt bij ons terecht voor groot scala aan mogelijke cases, zowel in het buitenland als in het binnenland. Onze professionele aanpak zorgt voor een doelgericht resultaat. De rechercheurs die werkzaam zijn binnen ons detectivebureau zijn al voor een ontzettend lange tijd actief in deze sector. Door deze ervaring en expertise zijn zij optimaal in staat om je bij te staan bij bepaalde onderzoeken. Alle particulier onderzoekers zijn in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs gebruikt worden in een eventuele rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn. Al de door ons aangeboden onderzoeken worden snel, discreet en met grote zorg uitgevoerd.

Je kunt onze bedrijfsrecherche onder andere inschakelen voor het onderzoeken van bepaalde ongeoorloofde handelingen binnen bedrijven of overheidsinstellingen. Uiteraard worden alle onderzoeken en alle recherchetaken uitgevoerd binnen de wettelijke kaders. Als bedrijfsrecherche zijn wij in bezit van de benodigde ministeriële vergunningen om te opereren binnen ons land en in het buitenland.

Verschillende onderzoeksmogelijkheden – wat  voor soort onderzoek

Bij het inschakelen van ons als privé detective kan er een keuze worden gemaakt tussen een drietal verschillende soorten onderzoek. De keuze zal voornamelijk afhangen met wat je graag wilt bereiken en wat er voor informatievergaring nodig is. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de diverse soorten onderzoeken die ons Detectivebureau uitvoert hieronder even voor je toe te lichten:

·         Tactisch onderzoek

De eerste vorm van onderzoek die wij als bedrijfsrecherche voor je kunnen verrichten is het tactisch onderzoek. Het gaat hier met name om het planmatig onderzoeken van personen, ondernemingen, situaties en gebeurtenissen. Bij dit onderzoek speelt de waarheidsvinding de belangrijkste rol. Onze rechercheurs zullen aan de slag gaan om zoveel mogelijk informatie omtrent een bepaalde zaak te vergaren. Ons tactisch onderzoek wordt altijd uitgevoerd aan de hand van legale onderzoeksmethoden. Bij deze methoden maken wij gebruik van verschillende legale, relevante en efficiënte hulpmiddelen. In sommige gevallen zullen wij samenwerken met dienstverleners om het onderzoek te bespoedigen. Binnen het tactisch onderzoek zijn er bepaalde sub onderzoeken mogelijk. Hier kan men denken aan een toedrachtonderzoek, een verhaalonderzoek of een integriteitsonderzoek

·         Technisch onderzoek

Naast het tactisch onderzoek is het mogelijk om een privé detective van ons recherchebureau in te schakelen voor het uitvoeren van technisch onderzoek. Bij technisch onderzoek wordt er onderzoek gepleegd om verschillende sporen zichtbaar te maken. Het doel is hier niet de waarheidsvinding, maar het veiligstellen van bepaalde sporen die aan het licht kunnen komen. Deze sporen kunnen vervolgens als bewijsmateriaal worden gebruikt. Hier kan je bijvoorbeeld denken aaneen handschriftvergelijking. Door dit onderzoek is het mogelijk om een mogelijke vervalsingszaak eenvoudiger aan het licht te brengen. Ook een reconstructie kan door ons als bedrijfsrecherche worden opgezet. Dit maakt het mogelijk om de toedracht van een bepaald incident in kaart te brengen. Mocht je verwikkeld zijn in een civiele of bestuursrechtelijke zaak dan kan dit gebruikt worden ter ondersteuning van jouw verhaal.

·        Digitaal onderzoek

Het laatste type onderzoek waar men ons detectivebureau voor kan inschakelen is een digitaal onderzoek. Dit noemen we ook wel de forensische IT. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het voor een onderneming mogelijk dat er via het digitale verkeer bepaalde strafbare feiten worden gepleegd. Middel een digitaal onderzoek is het mogelijk om informatie uit digitale sporen te verzamelen.

Wat zijn cold cases precies?

Een cold case is een misdrijf, of vermoedelijk misdrijf, dat nog niet volledig is opgelost en dat niet het onderwerp is van een recent strafrechtelijk onderzoek. het gaat hier om zaken waar nieuwe informatie boven water is gekomen of nog kan komen. Door het bekijken van nieuwe getuigenverklaringen en door het onderzoek weer open te stellen is het mogelijk om de zaak alsnog kunnen worden opgelost.  Nieuwe technische methoden die na de zaak zijn ontwikkeld, kunnen worden gebruikt om de oorzaken te analyseren, vaak met overtuigende resultaten.Gewoonlijk zijn cold cases gewelddadige of andere grote misdrijven, zoals moord of verkrachting, die - net als onopgeloste kleine misdrijven - over het algemeen niet onderworpen zijn aan een verjaringstermijn. Ongeveer 35% van die zaken zijn infeite geen cold cases. Sommige zaken kunnen gewoon worden onderzocht aan de hand van nieuwe opsporingsmethodes.

Toetanchamon voert altijd op een professionele wijze onderzoek uit om bepaalde cold cases alsnog op te lossen. Voor het oplossen van een cold case zal onze bedrijfsrecherche met name gebruik maken van dader gerichte onderzoeken. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld afpersingen, onopgeloste moordzaken, liquidaties, verkrachtingen, gewapende overvallen en terroristische aanslagen alsnog te verklaren. Directie en medewerkers van Toetanchamon zijn door de Nederlandse en Duitse overheid opgeleide professionals. Kennis en ervaring stelt Toetanchamon dan ook in staat gespecialiseerde vormen van dienstverlening aan te bieden.

Tarieven voor een privé detective

Mocht je ervoor kiezen om ons als bedrijfsrecherche in te schakelen dan is het verstandig om via deze site zo snel mogelijk actie te ondernemen. Wij staan bekend om onze uitstekende service voor een zeer schappelijk bedrag. De kosten voor de privé detective kunnen op verschillende wijzen worden voldaan. Het is mogelijk om een uurtarief met ons af te spreken. De totaalprijs is dan uiteraard het aantal gewerkte uren maal het afgesproken uurtarief. Een alternatief is om te kiezen voor een maximaal bedrag. Hiermee ben je in staat om op een eenvoudige wijze meer controle te krijgen over de kosten. Je wordt door een van onze onderzoekers tijdens het gehele onderzoek op de hoogte gehouden van mogelijke ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in hoe het er precies voor staat.

 

Alledaagse zaken laten onderzoeken door een privé detective

Naast al deze tragische soorten zaken is het overigens ook mogelijk om een privé detective in te schakelen voor problemen die vaker voorkomen. Hier kan men onder andere denken aan de volgende situaties:

·         Een vreemdgaande partner

Er staat veel op het spel wanneer een echtgenoot wordt verdacht van ontrouw. Als je je partner benadert en je gelijk hebt kan het heel snel ingewikkeld worden. Voordat je emoties de overhand krijgen, is het slim om de mening van een belangeloze derde partij te krijgen - iemand die niets te winnen of te verliezen heeft van de waarheid. Je krijgt niet alleen duidelijkheid, maar je krijgt ook bewijs.

·         Een geschil omtrent de voogdij

Als een huis wordt opgesplitst, kunnen kinderen bijkomende schade oplopen. In dit soort gevallen gaan eenmalig gedeelde waarden vaak aan de kant en is er helaas vaak een legitieme reden tot bezorgdheid over het welzijn van het kind. Als je je zorgen maakt over de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van je kind, dan heb je bewijs nodig dat in de rechtbank overeind blijft staan om de voorwaarden van jouw voogdijovereenkomst te wijzigen. Wanneer je een privé detective inhuurt, kunnen zij de onderzoeksstrategieën inzetten die nodig zijn om te bepalen wat er echt achter gesloten deuren aan de hand is.

·         Problemen met een werknemer

Werknemers proberen hun werkgevers met regelmaat voorte liegen. Vervalste ziekte of letsel dat is ontstaan op de werkvloer zijn hier een aantal voorbeelden van.  Als je vermoedt dat een werknemer ten onrechte een schadeclaim indient, zou je zeker moeten overwegen om een privédetective in te huren om de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Hier op de site kan men nog veel meer informatie vinden omtrent ons recherchebureau. Voor vragen is het uiteraard ook altijd mogelijk om even contact op te nemen. Een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk te woord staan. Dankzij ons als bedrijfsrecherche kan ook jij over de bewijzen beschikken die nodig zijn om je zaak kracht bij te zetten. Toetanchamon is niet voor niet het meest gerenommeerde en professionele recherchebureau van detectivebureau.

Toepassingen binnen recherche onderzoek

Toepassingen binnen detective onderzoek


#par-426
#par-471